Skip to content

Przyjęcia Weselne

Przygotowaliśmy dla Państwa

Pakiety Weselne

Bogate menu sprawia, że każdy z Gości znajdzie w nim coś
dla siebie. Poniższa propozycja menu, jest bazą wyjściową
do ustalenia indywidualnego menu.

Obiad

Rosół z Makaronem

Danie główne – 5 rodzajów mięs (2szt./os.) – rolada wołowa, schab zapiekany z pieczarkami i serem, de’volaille w sezamie, karczek duszony, filet drobiowy, polędwiczki wieprzowe 
Dodatki na zimno – kapusta czerwona, kapusta biała, marchewka.
Warzywa podawane na ciepło – kapusta zasmażana
Dodatki – kluski, ziemniaki, szyszki ziemniaczane, sos pieczeniowy, sos borowikowy.
Deser (jeden do wyboru) – puchar lodowy z gorącym sosem owocowym, Panna Cotta z dodatkiem lodów, gruszka z lodami

Zimna Płyta

Półmiski mięs pieczonych i wędlin
Rodzaje zakąsek w galarecie – tymbaliki, szynka z musem chrzanowym, różyczki z łososia
Ryby opiekane – w sosie salsa z suszonymi pomidorami, w zalewie octowej
Śledzie – tradycyjnie z cebulą, w sosie musztardowo-miodowym
Półmisek jajeczny – jaja z sosem tatarskim
Półmisek serów – mozzarella z pomidorami i bazylią, sery pleśniowe
Pasztet z sosem żurawinowym
Dwa rodzaje sałatek – selerowa z szynką, brokułowa z kurkami
Mix przekąsek z ciasta francuskiego
Rolada szpinakowo-łososiowa
Paluszki z piersi kurczaka na ciepło
Pieczywo

Kolacja

Kolacja I (jedna do wyboru)
1. Filet przekładany brokułem i warzy., talarki ziemniaczane, mix sałat
2. Pieczeń ze schabu, czerwone kopytka, surówka
Kolacja II (jedna do wyboru)
1. Krem z białych warzyw, groszek ptysiowy
2. Krem z pomidorów i pieczonej papryki z dodatkiem sera feta i bazylii
Kolacja III
Barszczyk czerwony z krokietem i pasztecikiem

TORT ŚMIETANKOWY, CIASTA NA PATERACH Z OWOCAMI I CUKIERKAMI

CENA 330 ZŁ / OS Pakiet Srebny

luksor-filet

CENA 390 ZŁ / OS Pakiet Złoty

luksor-losos

Obiad

Rosół z Makaronem/ Krem z pomidorów

Danie główne – 5 rodzajów mięs (2szt./os.) – rolada wołowa, schab zapiekany z pieczarkami i serem, de’volaille w sezamie, karczek duszony, filet drobiowy, polędwiczki wieprzowe 

Dodatki na zimno – kapusta czerwona, kapusta biała, marchewka.

Warzywa podawane na ciepło – kapusta zasmażana
Dodatki – kluski, ziemniaki, szyszki ziemniaczane, sos pieczeniowy, sos borowikowy.
Deser (jeden do wyboru) – puchar lodowy z gorącym sosem owocowym, Panna Cotta z dodatkiem lodów, gruszka z lodami

Zimna Płyta

Półmiski mięs pieczonych i wędlin
Rodzaje zakąsek w galarecie – tymbaliki, szynka z musem chrzanowym, różyczki z łososia
Ryby opiekane – w sosie salsa z suszonymi pomidorami, w zalewie octowej
Śledzie – tradycyjnie z cebulą, w sosie musztardowo-miodowym
Półmisek jajeczny – jaja z sosem tatarskim
Półmisek serów – mozzarella z pomidorami i bazylią, sery pleśniowe
Pasztet z sosem żurawinowym
Dwa rodzaje sałatek – selerowa z szynką, brokułowa z kurkami, makaronowa z suszonymi pomidorami
Mix przekąsek z ciasta francuskiego
Rolada szpinakowo-łososiowa
Paluszki z piersi kurczaka na ciepło
Pieczywo

Kolacja

Kolacja I (jedna do wyboru)
1. Rolada drobiowa z farszem porowo-serowym, gratin ziemniaczane, surówka
2. Szaszłyk drobiowy, arancini, surówka
Kolacja II (jedna do wyboru)
1. Polędwiczka wieprzowa nadziewana kabanosem, sos kurkowy, kopytka kolorowe,
surówka
2. Soczysty filet z łososia, sos cytrynowy, ryż, mix świeżych sałat
Kolacja III (jedna do wyboru)
1. Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
2. Złocista zupa cebulowa z serem i chrupiącymi grzankami
Kolacja IV (jedna do wyboru)
1. Barszcz czerwony z krokietem i pasztecikami
2. Gulasz węgierski z kurczakiem

TORT ŚMIETANKOWY, CIASTA NA PATERACH Z OWOCAMI I CUKIERKAMI

Obiad

Rosół z Makaronem / Krem z pomidorów / Krem z Borowików

Danie główne – 7 rodzajów mięs (2,5szt./os.) – rolada wołowa, schab zapiekany z pieczarkami i serem, de’volaille w sezamie, karczek duszony, filet drobiowy, polędwiczki wieprzowe, schab z kością 
Dodatki na zimno – kapusta czerwona, kapusta biała, marchewka.
Warzywa podawane na ciepło – kapusta zasmażana
Dodatki – kluski, ziemniaki, szyszki ziemniaczane, sos pieczeniowy, sos borowikowy.
Deser (jeden do wyboru) – puchar lodowy z gorącym sosem owocowym, Panna Cotta z dodatkiem lodów, gruszka z lodami, Tiramisu z lodami

Zimna Płyta

Półmiski mięs pieczonych i wędlin
Rodzaje zakąsek w galarecie – tymbaliki, szynka z musem chrzanowym, różyczki z łososia
Ryby opiekane – w sosie salsa z suszonymi pomidorami, w zalewie octowej
Śledzie – tradycyjnie z cebulą, w sosie musztardowo-miodowym
Półmisek jajeczny – jaja z sosem tatarskim, jajko w szynce parmeńskiej
Półmisek serów – mozzarella z pomidorami i bazylią, sery pleśniowe
Pasztet z sosem żurawinowym
Dwa rodzaje sałatek – selerowa z szynką, brokułowa z kurkami, makaronowa z suszonymi pomidorami
Mix przekąsek z ciasta francuskiego
Rolada szpinakowo-łososiowa
Paluszki z piersi kurczaka na ciepło
Paluszki krabowe w cieście francuskim
Smażony camembert na ciepło
Pieczywo

Kolacja

Kolacja I (jedna do wyboru)
1. Filet przekładany brokułem i warzy., talarki ziemniaczane, mix sałat
2. Pieczeń ze schabu, czerwone kopytka, surówka
Kolacja II (jedna do wyboru)
1. Krem z białych warzyw, groszek ptysiowy
2. Krem z pomidorów i pieczonej papryki z dodatkiem sera feta i bazylii
Kolacja III
Barszczyk czerwony z krokietem i pasztecikiem

TORT ŚMIETANKOWY, CIASTA NA PATERACH Z OWOCAMI I CUKIERKAMI

CENA 440 ZŁ / OS Pakiet Platynowy

luksor-schab

GRATIS DO PAKIETU ZŁOTEGO

Wykwintne Fondue serowe z dodatkami

(Jedno do wyboru)
lub

Fontanna czekoladowa z owocami i słodkościami

(Jedno do wyboru)

gratis do Pakietu Platynowego

Słodki stół

(1,5 szt / os)

PAKIET SREBNY, ZŁOTY, PLATYNOWY W każdym z pakietów

Napoje

Soki, woda niegazowana z cytryną w dzbankach, kawa, herbata, napoje gazowane (Wszystko Bez Ograniczeń, po zakończonym przyjęciu zamknięte butelki zostają w lokalu)

Menu Kolacyjne dla dzieci

Nuggetsy, frytki, surówka Polędwiczki z kurczaka, frytki, surówka Paluszki rybne, frytki, surówka (do wyboru według ilości kolacji)

Menu Wegetariańskie

Papryka Faszerowana warzywami, dodatki Szaszłyk warzywny- grillowany, dodatki Kotlet ryżowo warzywny, dodatki Bogracz warzywny Łosoś grillowany, dodatki Camembert panierowany, dodatki Kotlet selerowy, dodatki Pieczarka faszerowana, dodatki (do wyboru zamiast dań mięsnych)

DODATKI Ponadto oferujemy

Paczki dla gości

około 0,7kg
30zł

Sushi Bufet

200 szt.
1600zł

Bufet Serowy

Cena do indywidualnego uzgodnienia
-

Candy Bar

50 szt lub wielokrotność
800zł

Bufet rybny

Cena do indywidualnego uzgodnienia
-

Stół Staropolski

wędliny-różne rodzaje(ok 10-15 kg zależnie od rodzaju), swojski smalec, chleb, ogórki, szynka z nogą, lub pieczony kurczak w całości, kiełbasy, kaszanki, salcesony inne. Za dodatkową opłatą: pierogi różne rodzaje( 4 zł/szt.) golonki po bawarsku(19zł/szt.), Brak możliwości organizacji stołu staropolskiego we własnym zakresie.
2400zł
stol-wiejski

Dodatkowe informacje

  • Sugerujemy używanie konfetti z płatków materiałowych
  • Brak dodatkowych opłat za roznoszenie alkoholu prze kelnera
  • Sala nie udostępnia szkła i lodu firmom zewnętrznym tj. barman
  • Sala nie udostępnia zastawy, bielizny stołowej firmom zajmującym się organizacją słodkich bufetów.
  • Sala nie pobiera opłaty korkowej
  • Zimna płyta jest uzupełniana do godziny 22:00
  • Obsługa np. zespół która jest przez całe przyjęcie 100%, pozostali 50 % ceny
  • Dzieci do lat 4 – 0% do 10 lat 50 %
  • Brak dodatkowych opłat za miejsce dla podwykonawców np. fotobudka
  • Pokoje hotelowe w cenie 260 zł dwuosobowy, dostawka 80 zł, śniadanie w cenie.
  • Pokój na czas przyjęcia 160 zł. Liczba pokoi 10 (max 4
    osobowe)+Pokój dla Nowożeńców Gratis
  • Śniadanie 9:30-11:00, doba hotelowa do godziny 12:00
  • Sejf znajduje się w pokoju dla Nowożeńców
  • Przyjęcie może trwać maksymalnie do godziny 5.00
  • Cena nie obejmuje: Dekoracji kwiatowych, ścianki za parą młodą.
  • Nie pobieramy dodatkowych opłat za klimatyzację.
  • Cena menu od osoby może ulec zmianie, około 10%/rok (umowy na kolejne lata)
  • Wykonawca zastrzega sobie możliwość zmiany oferty.
  • Sala posiada zabezpieczenie w postaci agregatu (start urządzenia może potrwać do 30 minut w zależności od poboru prądu) i monitoringu.