Przyjęcia Weselne
Przygotowaliśmy dla Państwa
Pakiety Weselne
Bogate menu sprawia, że każdy z Gości znajdzie w nim coś
dla siebie. Poniższa propozycja menu, jest bazą wyjściową
do ustalenia indywidualnego menu.
Obiad
Rosół z Makaronem
Danie główne – 5 rodzajów mięs (2szt./os.) – rolada wołowa, schab zapiekany z pieczarkami i serem, de’volaille w sezamie, karczek duszony, filet drobiowy, polędwiczki wieprzowe
Dodatki na zimno – kapusta czerwona, kapusta biała, marchewka.
Warzywa podawane na ciepło – kapusta zasmażana
Dodatki – kluski, ziemniaki, szyszki ziemniaczane, sos pieczeniowy, sos borowikowy.
Deser (jeden do wyboru) – puchar lodowy z gorącym sosem owocowym, Panna Cotta z dodatkiem lodów, gruszka z lodami
Zimna Płyta
Półmiski mięs pieczonych i wędlin
Rodzaje zakąsek w galarecie – tymbaliki, szynka z musem chrzanowym, różyczki z łososia
Ryby opiekane – w sosie salsa z suszonymi pomidorami, w zalewie octowej
Śledzie – tradycyjnie z cebulą, w sosie musztardowo-miodowym
Półmisek jajeczny – jaja z sosem tatarskim
Półmisek serów – mozzarella z pomidorami i bazylią, sery pleśniowe
Pasztet z sosem żurawinowym
Dwa rodzaje sałatek – selerowa z szynką, brokułowa z kurkami
Mix przekąsek z ciasta francuskiego
Rolada szpinakowo-łososiowa
Paluszki z piersi kurczaka na ciepło
Pieczywo
Kolacja
Kolacja I (jedna do wyboru)
1. Filet przekładany brokułem i warzy., talarki ziemniaczane, mix sałat
2. Pieczeń ze schabu, czerwone kopytka, surówka
Kolacja II (jedna do wyboru)
1. Krem z białych warzyw, groszek ptysiowy
2. Krem z pomidorów i pieczonej papryki z dodatkiem sera feta i bazylii
Kolacja III
Barszczyk czerwony z krokietem i pasztecikiem
TORT ŚMIETANKOWY, CIASTA NA PATERACH Z OWOCAMI I CUKIERKAMI
CENA 330 ZŁ / OS Pakiet Srebny

CENA 390 ZŁ / OS Pakiet Złoty

Obiad
Rosół z Makaronem/ Krem z pomidorów
Danie główne – 5 rodzajów mięs (2szt./os.) – rolada wołowa, schab zapiekany z pieczarkami i serem, de’volaille w sezamie, karczek duszony, filet drobiowy, polędwiczki wieprzowe
Dodatki na zimno – kapusta czerwona, kapusta biała, marchewka.
Warzywa podawane na ciepło – kapusta zasmażana
Dodatki – kluski, ziemniaki, szyszki ziemniaczane, sos pieczeniowy, sos borowikowy.
Deser (jeden do wyboru) – puchar lodowy z gorącym sosem owocowym, Panna Cotta z dodatkiem lodów, gruszka z lodami
Zimna Płyta
Półmiski mięs pieczonych i wędlin
Rodzaje zakąsek w galarecie – tymbaliki, szynka z musem chrzanowym, różyczki z łososia
Ryby opiekane – w sosie salsa z suszonymi pomidorami, w zalewie octowej
Śledzie – tradycyjnie z cebulą, w sosie musztardowo-miodowym
Półmisek jajeczny – jaja z sosem tatarskim
Półmisek serów – mozzarella z pomidorami i bazylią, sery pleśniowe
Pasztet z sosem żurawinowym
Dwa rodzaje sałatek – selerowa z szynką, brokułowa z kurkami, makaronowa z suszonymi pomidorami
Mix przekąsek z ciasta francuskiego
Rolada szpinakowo-łososiowa
Paluszki z piersi kurczaka na ciepło
Pieczywo
Kolacja
Kolacja I (jedna do wyboru)
1. Rolada drobiowa z farszem porowo-serowym, gratin ziemniaczane, surówka
2. Szaszłyk drobiowy, arancini, surówka
Kolacja II (jedna do wyboru)
1. Polędwiczka wieprzowa nadziewana kabanosem, sos kurkowy, kopytka kolorowe,
surówka
2. Soczysty filet z łososia, sos cytrynowy, ryż, mix świeżych sałat
Kolacja III (jedna do wyboru)
1. Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
2. Złocista zupa cebulowa z serem i chrupiącymi grzankami
Kolacja IV (jedna do wyboru)
1. Barszcz czerwony z krokietem i pasztecikami
2. Gulasz węgierski z kurczakiem
TORT ŚMIETANKOWY, CIASTA NA PATERACH Z OWOCAMI I CUKIERKAMI
Obiad
Rosół z Makaronem / Krem z pomidorów / Krem z Borowików
Danie główne – 7 rodzajów mięs (2,5szt./os.) – rolada wołowa, schab zapiekany z pieczarkami i serem, de’volaille w sezamie, karczek duszony, filet drobiowy, polędwiczki wieprzowe, schab z kością
Dodatki na zimno – kapusta czerwona, kapusta biała, marchewka.
Warzywa podawane na ciepło – kapusta zasmażana
Dodatki – kluski, ziemniaki, szyszki ziemniaczane, sos pieczeniowy, sos borowikowy.
Deser (jeden do wyboru) – puchar lodowy z gorącym sosem owocowym, Panna Cotta z dodatkiem lodów, gruszka z lodami, Tiramisu z lodami
Zimna Płyta
Półmiski mięs pieczonych i wędlin
Rodzaje zakąsek w galarecie – tymbaliki, szynka z musem chrzanowym, różyczki z łososia
Ryby opiekane – w sosie salsa z suszonymi pomidorami, w zalewie octowej
Śledzie – tradycyjnie z cebulą, w sosie musztardowo-miodowym
Półmisek jajeczny – jaja z sosem tatarskim, jajko w szynce parmeńskiej
Półmisek serów – mozzarella z pomidorami i bazylią, sery pleśniowe
Pasztet z sosem żurawinowym
Dwa rodzaje sałatek – selerowa z szynką, brokułowa z kurkami, makaronowa z suszonymi pomidorami
Mix przekąsek z ciasta francuskiego
Rolada szpinakowo-łososiowa
Paluszki z piersi kurczaka na ciepło
Paluszki krabowe w cieście francuskim
Smażony camembert na ciepło
Pieczywo
Kolacja
Kolacja I (jedna do wyboru)
1. Filet przekładany brokułem i warzy., talarki ziemniaczane, mix sałat
2. Pieczeń ze schabu, czerwone kopytka, surówka
Kolacja II (jedna do wyboru)
1. Krem z białych warzyw, groszek ptysiowy
2. Krem z pomidorów i pieczonej papryki z dodatkiem sera feta i bazylii
Kolacja III
Barszczyk czerwony z krokietem i pasztecikiem
TORT ŚMIETANKOWY, CIASTA NA PATERACH Z OWOCAMI I CUKIERKAMI
CENA 440 ZŁ / OS Pakiet Platynowy

GRATIS DO PAKIETU ZŁOTEGO
gratis do Pakietu Platynowego
PAKIET SREBNY, ZŁOTY, PLATYNOWY W każdym z pakietów
DODATKI Ponadto oferujemy

Dodatkowe informacje
- Sugerujemy używanie konfetti z płatków materiałowych
- Brak dodatkowych opłat za roznoszenie alkoholu prze kelnera
- Sala nie udostępnia szkła i lodu firmom zewnętrznym tj. barman
- Sala nie udostępnia zastawy, bielizny stołowej firmom zajmującym się organizacją słodkich bufetów.
- Sala nie pobiera opłaty korkowej
- Zimna płyta jest uzupełniana do godziny 22:00
- Obsługa np. zespół która jest przez całe przyjęcie 100%, pozostali 50 % ceny
- Dzieci do lat 4 – 0% do 10 lat 50 %
- Brak dodatkowych opłat za miejsce dla podwykonawców np. fotobudka
- Pokoje hotelowe w cenie 260 zł dwuosobowy, dostawka 80 zł, śniadanie w cenie.
- Pokój na czas przyjęcia 160 zł. Liczba pokoi 10 (max 4
osobowe)+Pokój dla Nowożeńców Gratis - Śniadanie 9:30-11:00, doba hotelowa do godziny 12:00
- Sejf znajduje się w pokoju dla Nowożeńców
- Przyjęcie może trwać maksymalnie do godziny 5.00
- Cena nie obejmuje: Dekoracji kwiatowych, ścianki za parą młodą.
- Nie pobieramy dodatkowych opłat za klimatyzację.
- Cena menu od osoby może ulec zmianie, około 10%/rok (umowy na kolejne lata)
- Wykonawca zastrzega sobie możliwość zmiany oferty.
- Sala posiada zabezpieczenie w postaci agregatu (start urządzenia może potrwać do 30 minut w zależności od poboru prądu) i monitoringu.